2024 Yılı Güncel Sosyal Medya Hizmetlerimiz

10 seneyi aşkın süredir siz değerli müşterilerimize sosyal medya sitelerinde bulunan hesaplarınızı daha popüler hale getirmeniz için hizmet vermekteyiz. Servislerimiz en kaliteli ve uygun fiyatlı olarak sizlere sunulmaktadır. Her geçen gün yeni bir sosyal medya platformu açılmaktadır. Diğer siteler hemen yeni müşteri kazanmak adına hakim olmadıkları servisleri de sitelerine eklemektedir. Bu durum örnek olarak ani takipçi silinmesi gibi kötü sonuçlara yol açıp itibarınızın zarar görmesine neden olabilir.

2014 yılından beri aktif olan sitemize kesinlikle kendimizin hakim olmadığı ve anlık olarak alternatif sunamayacağımız hiç bir servisi eklemedik ve eklemeyeceğiz. Instagram takipçi ve beğeni, ayrıca Twitter takipçi olarak hizmetlerimiz devam etmektedir. Herhangi bir güncellemede bu servislere anlık olarak müdahale edebilmekteyiz. Bunlar dışındaki servisler için bizimle canlı destek kısmından iletişime geçebilirsiniz. Her zaman stabil olmayan servisleri otomatik olarak sipariş vereceğiniz şekilde sitemize eklememekteyiz.

Instagram Servislerimiz

Instagram şu anda en popüler sosyal medya platformudur diyebiliriz. Sitemizde ana başlıklar altında takipçi ve beğeni hizmetleri bulunmaktadır. Bunlar ise gerçek ve bot olarak ayrıca yabancı ve Türk servisler olarak ayrılmaktadır.

Instagram takipçi servislerinde yabancı bot servisi dahi en kaliteli servislerdir. Düşen takipçilerinizi ücretsiz olarak telafi sağlamaktayız. Piyasanın açık ara en kaliteli servisleridir ve dip fiyattan sunulmaktadır. Sadece 2 tl karşılığında 100 yabancı bot takipçi satın alarak kaliteyi siz de görebilirsiniz. Bunun için instagram takipçi bölümüne bakabilirsiniz.

Bir diğer instagram servisimiz ise beğeni’dir. Yabancı gerçek ve Türk gerçek beğeni servislerimiz yine takipçi gibi piyasanın en kaliteli servisleridir. Tamamıyla gerçek hesaplardan beğeni sağlanır. Çok nadir olarak fake hesaplar dataya karışabilmektedir ancak piyasaya hakim olmayan sıradan bir sosyal medya kullanıcısı beğenilerinizin organik olmadığını anlayamaz diyebiliriz.

Gerçek beğeni servisleri dışında bot beğenilerde dahi azalma, silinme genellikle olmamaktadır. Uygun fiyatlı servislerdir. Fiyat performans açısından çok kaliteli servislerdir. Beğeni servisleri için https://www.takipci.com.tr/instagram-begeni-satin-al/ bölümünden işlem yapabilirsiniz.

Twitter Servislerimiz

Twitter bir diğer adıyla X platformu çok sık güncelleme getiren ve organik olmayan yollarla takipçi arttırmaya adeta savaş açan bir sosyal medya platformudur dersek abartmış olmayız. Twitter takipçilerinde gerçek olarak şu anda yabancı veya Türk takipçi servisleri stabil değildir bu nedenle yeni siparişlere kapalılardır. Ancak bot servisler aktiftir.

Twitter bot takipçi satın aldığınızda azalma veya silinme gibi durumlar yaşanabilmektedir. Bu gibi durumlarda biz garanti süresince takipçilerinizi tekrar göndermekteyiz. Fakat acil bir siparişiniz yoksa Twitter servislerini şu anda tavsiye etmemekteyiz. Gerçek takipçi servisleri aktif ve stabil olduğunda satın alabilirsiniz.

Twitter servislerinin ücretlerini ve diğer detaylarını incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bunlar dışında Instagram için izlenme, hikaye izlenme, yorum gibi servisler aktiftir. Aynı şekilde Twitter için fav, trend topic vs. servislerimiz de aktiftir. Diğer tüm sosyal medya platformları için de hizmetlerimiz bulunmaktadır. Bunlar için bize canlı destek kısmından ulaşıp güvenilir şekilde satın alabilirsiniz.